ALTRES SERVEISTe com a objectiu educar els nens i nenes en el temps del lleure on ells/es siguin els protagonistes del seu procés de creixement. La nostra tasca com a monitors/es és acompanyar als infants com a amics i guies en aquest creixement. Pretenem educar en una sèrie de valors entre els infants i els joves: la participació activa en la societat, la solidaritat, el compromís i la responsabilitat, la cooperació amb les persones, la justícia social, la inclusió, la integració de persones amb necessitats educatives especials i el respecte cap a ells mateixos, la seva pròpia cultura i totes les altres així com el respecte per la natura i la sostenibilitat.


Experience for Kids neix com un projecte integral per organitzar i oferir-vos serveis a les famílies, per a nens i nenes de 3 a 14 anys, i serveis complementaris per als tutors, pares i/o mares.

Per això, ja estem treballant per posar en marxa altres activitats lúdiques a l’aire lliure, en l’àmbit de l’entreteniment, l’esport i el turisme actiu i tradicional.

Estigueu atents, ben aviat us anunciarem novetats!! 🙂