Projecte

Des d’Experience for kids organitzem i us oferim serveis a les famílies: Per a nens i nenes de 3 a 12 anys, i serveis complementaris per als tutors/es, pares i/o mares.

Es tracta d’un projecte excitant per proposar-vos i proporcionar-vos activitats lúdiques a l’aire lliure, en l’àmbit de l’entreteniment, l’esport i el turisme actiu i tradicional, per a nens i nenes, i serveis complementaris per a les persones adultes acompanyants. Dinamitzem espais exteriors de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient, i amb permanent acompanyament i monitorització.

Fomentem un coneixement amable i considerat de l’entorn on s’ubica l’activitat, i encoratgem els nens i les nenes i les seves famílies a descobrir el territori promovent el turisme de natura, rural i de proximitat.

Des de fa quatre temporades iniciem el camí a la vall de la Cerdanya com a centre d’operacions, i amb l’activitat principal, a l’estiu, de l’aprenentatge a la conducció de motos elèctriques ecotrial, i a l’hivern el cangur d’esquí. Us oferim, a més,

Y també:

La nostra voluntat és anar incorporant noves activitats per tal que els nens i nenes visquin experiències úniques i diferents, i donar suport als pares i mares a l’organització del temps i l’activitat lúdica dels nens/es.

D’altra banda, el projecte passa perquè tots aquests serveis estiguin, ben aviat, igualment disponibles en altres localitzacions del territori de Catalunya.

Ens pots contactar a:

M. 609159469

info@experienceforkids.com

Experience for Kids a Google Maps