Projecte

Des d’Experience for kids organitzem i us oferim serveis a les famílies: Per a nens i nenes de 3 a 14 anys, i serveis complementaris per als tutors/es, pares i/o mares.

Es tracta d’un projecte excitant per proposar-vos i proporcionar-vos activitats lúdiques a l’aire lliure, en l’àmbit de l’entreteniment, l’esport i el turisme actiu i tradicional, per a nens i nenes, i serveis complementaris per a les persones adultes acompanyants. Dinamitzem espais exteriors de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient, i amb permanent acompanyament i monitorització.

Fomentem un coneixement amable i considerat de l’entorn on s’ubica l’activitat, i encoratgem els nens i les nenes i les seves famílies a descobrir el territori promovent el turisme de natura, rural i de proximitat.

Des de fa cinc temporades iniciem el camí a la vall de la Cerdanya com a centre d’operacions, i amb l’activitat principal, a l’estiu, de l’aprenentatge a la conducció de motos elèctriques ecotrial, i a l’hivern el cangur d’esquí. Us oferim, a més,

Y també:

La nostra voluntat és anar incorporant noves activitats per tal que els nens/es i pares visquin experiències úniques i diferents, i donar suport als pares i mares a l’organització del temps i l’activitat lúdica de tots els membres de la familia.

D’altra banda, el projecte passa perquè tots aquests serveis estiguin, ben aviat, igualment disponibles en altres localitzacions del territori de Catalunya.

Ens pots contactar a:

M. 609159469

info@experienceforkids.com

Experience for Kids a Google Maps