Localitzacions

A Experience for Kids busquem les millors localitzacions per a les nostres instal·lacions CAMP BASE de les activitats, en entorns únics, saludables i en plena o prop de la naturalesa, que, a més, disposin de serveis complementaris, com restauració i zona d’oci, parc i/o piscina.

La nostra primera ubicació, ja en marxa, n’és un exemple perfecte:

L’Aeròdrom de la Cerdanya, als termes municipals de Das i Fontanals de la Cerdanya.

(Google Maps!)

A l’Aeròdrom gestionem un terreny segur i apartat de la seva dedicació principal d’aviació, de més de 1.000 m2 i comptem amb:

  • Un circuit d’iniciació per a motos de trial, acotat amb bales de palla per a la seguretat dels infants
  • El restaurant Mooma, on oferim els serveis de menjador dels casals, i on els pares, mares o tutors podeu descansar durant les excursions i jornades de motos
  • Piscina i zona d’esbarjo

Estem en plena natura, rodejats de camps, i camins rurals que podem recórrer de manera respectuosa amb les motos de trial eco-elèctriques.

Com a curiositat, l’Aeròdrom és una propietat conjunta de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Cerdanya, i està dedicat a l’aviació esportiva. S’hi practica vol sense motor i serveix de base per a tasques agrícoles i de fotografia aèria.

Un lloc meravellós per gaudir de les activitats!!

Altres localitzacions en projecte: Ben aviat!!

Al mateix temps que anirem ampliant les activitats, i n’afegirem de noves a les motos i l’esquí, també tenim en projecte la INAUGURACIÓ DE NOUS CAMPS BASE a diferents espais arreu de Catalunya.

Volem oferir-vos serveis de proximitat, i aviat us podrem anunciar noves localitzacions a l’àrea d’influència del Maresme, al costat del mar i molt a prop de Barcelona, i una altra a la Costa Brava.

Tenim així mateix localitzats espais al sud de França i a Andorra, sense oblidar-nos de les províncies de Tarragona i Lleida.

Aviat ens trobarem a més llocs!!